Türkiye´de CE Belgelendirme hizmetleri için Ekol Belgelendirme´den profesyonel hizmet almanız mümkün. Bu süreçte ihtiyacınız olan tüm adımlarda danışmanlarımız hizmetinizde olacaktır. At uygunluk beyanı CE belgelendirme sürecinin bir parçası olarak görülür. Yani üretici firmanın ürettiği ürünlerin gerekli yönetmeliklere ve teknik düzenlemelere uygunluğunu gösteren bir belgedir. Bu belgeye CE belgesi almak için ihtiyaç duyulur. Eğer bir ürün için CE belgesi alınmak isteniyorsa mutlaka At uygunluk beyanına sahip olmak gerekir. At uygunluk beyanı için; ürün tasarımı, test, analiz raporu, teknik resim, kullanım kılavuzu ve risk analizi hazırlanmalıdır. Bu beyan hazırlanırken ilgili yönetmeliği kapsamasına ve gerekli standartlara uymasına dikkat edilmelidir.
CE belgesi için yapılan başvuru At uygunluk beyanının imzalanmasıyla son bulmaktadır. Bu bayanı imzalayan üretici ürünlerinin direktiflere uygunluğunu kanıtlamış olur. Ve bu konuda gerekli olabilecek tüm sorumlulukları da böylece üstlenir. CE belgesini alan tüm üretici firmalar ürünlerine CE logosunu yerleştirmek zorundadırlar. Eğer dış ülkelerde satış yapılması isteniyorsa bu işaret zorunlu tutulmaktadır. İşarete sahip olan tüm ürünlerin kalite ve güvenlik standartlarına uyduğu bilinir. Ve tüketici için güvenilir alışverişler gerçekleşir.
At uygunluk beyanı üretici için önemli bir belgedir. Ürünlerinin AB mevzuatına göre uygunluğunu göstermek için bu belgenin alınması gerekir. Üretici firmamın CE işaretini ürünlerinde görmek istiyorsa At uygunluk belgesini doğru ve eksiksiz hazırlamalıdır. Gerektiğinde ise güncelleme yapmayı unutmamalıdır. Tüm belgelendirme sürecinde sizlere kesintisiz hizmet sağlamaktayız. Danışmanlık hizmetimizden yararlanmak için firmamızı arayarak detaylara ulaşabilirsiniz. Fiyat için whatsapp üzerinden irtibata geçerek teklif bilgisine ulaşabilirsiniz.
Bu alandaki başarılı sonuçlara sahip olan Ekol Belgelendirme size 1 telefon kadar yakındır.
At uygunluk beyanı hazırlarken ilk yapılması gereken şey ürünün AB yönetmeliğine uyumlu olup olmadığının doğrulanmasıdır. Doğrulama işlemlerinin tamamlanması için gerekli olan tüm testlerin yapılması gerekir. Bu testler sayesinde tüketicinin ürüne olan güveni artar ve ürün kaliteli olarak değerlendirilir. Beyan hazırlanırken gereken bir diğer işlem ilgili AB yönetmeliklerini belirleme işlemidir. Bu sayede ürünün hangi AB yönetmeliğiyle uyum sağladığı belirlenmiş olur.
Teknik dosya hazırlama at uygunluk beyanı için olmazsa olmazlar arasında yer alır. Üretici firmalar ürünlerinin AB direktiflerine uygunluğunu doğrulamak amacıyla bu dosyayı hazırlar. Dosya içeriği ürün özellikleri, test sonuçları kullanım talimatlarından oluşmalıdır. Üretim kontrolünün yapılması da At uygunluk beyanı hazırlarken önemlidir. Bu kontrolün içeriğinde üretim aşamasında yapılan kalite kontroller ve testler bulunur. Tüm bu süreçten sonra At uygunluk beyanı hazırlanır. Üreticiler ürünlerinin gerekli yönetmeliklere uygunluğunu bu sayede ispatlar. Sonuç olarak da CE belgesi alınır. Ve ürün üzerine CE işareti yerleştirilir.
At uygunluk beyanı ürünlerin AB yönetmeliğine uygun olduğunu en kısa yoldan doğrular. Bu sebepten ötürü de üreticiler bu belgeyi hazırlarken tüm süreci doğru yönetmeli ve gerekli kurallara uymalıdırlar. Günümüzde çok sayıda şirketin CE belgesi alma, CE işareti alma ve At uygunluk beyanı hazırlama gibi işlemlerde danışmanlık sağlayan firmalardan yararlandığını görmekteyiz. Bu firmalar alanında uzmanlaşmış ve gerekli olabilecek tüm işlemleri titizlikle yürütmektedir. Teknik dosya hazırlanmasında da bu kuruluşlardan destek alınabilmektedir. Sizlerde üretici firma olarak bu avantajlardan faydalanmak isterseniz, danışmanlık hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Fiyat bilgisine ve gerekli olabilecek tüm detaylara ulaşmak için whatsapp üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz. Dilerseniz de ilgili numaramızı arayarak tüm belgelendirme işlemlerine ulaşabilirsiniz.
Çok daha fazlası için Ekol Belgelendirme´ye ulaşabilir, en iyi teklifleri firmadan alabilirsiniz.