Sepetim Sepetim

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Danışmanlık Fiyatları

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Danışmanlık Fiyatları ile ilgili yaptığınız araştırmanızda rastladığınız kurumsal firmamız Ekol Belgelendirme sizlere bir telefon kadar yakın.

Firmamız işletmeniz için KVKK konusu ile ilgili sağlaması gereken yükümlülüklerini sizlere aktaracaktır. Çalışanlarınız için KVKK süreçlerine uyması gerektikleri tüm detaylar eğitmenlerimiz tarafından verilecek olan eğitimler ile aktarılacak ve eğitimlerimizin içerikleri kanun ile birebir uyumlu olacaktır. Tüm departmanlarınızın dikkat etmesi gereken Hukuk, İnsan Hakları ve Bilişim konuları ele alınacaktır. KVKK denetimleri kapsamında alınacak olan tedbirlerde aynı şekilde kurumunuza vereceğimiz eğitim, danışmanlık hizmetleri ile beraber aktarılacaktır.

KVKK Hizmet Detayları

KVKK kanununda firmanız için izlenmesi gereken tüm politika, veri envanterleri firma süreçlerinize uygun bir halde hazırlanacak ve teknik olan tedbirlere yetkilerin erişimlerinin oluşturulması ve güncelleştirme işlemleri sağlanacaktır.

İşletmelerin farklı olan sistemsel verilerini, kişisel saldırılardan ve kayıplardan koruyucu yöntemleri oluşturacağız. Aynı zamanda Ekol Belgelendirme olarak sizlere sunduğumuz KVKK hizmetleri kapsamında yaşanacak olan tüm gelişmeleri takip edecek ve gerekli bilgileri sizlere aktarmış olacağız.

KVKK detayları gereğinde olabilecek tüm felaket seneryoları, testler, uzaktan ve yerinde denetim faaliyetlerimiz sayesinde tüm kontrolü sizler için el altına alacak ve rahat bir şekilde faaliyetlerinizi sürdürmenizi sağlayacağız. Ekol Belgelendirme´den almış olduğunuz danışmanlık hizmetleri dahilinde, düzenli olarak eğitimler yapılacak ve tüm personeliniz konu ile ilgili farkındalık sahibi olacaktır.

KVKK eğitimlerimizin tamamı sertifikalıdır. Online test ve eğitimlerimiz ile tüm personelin ölçülebilir bilgi seviyelerini standart bir hale getireceğiz.

6698 sayılı kanunun amacı olarak Kişisel Verilerin işlenmesinde gizliliği kişilerin temel hakları ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenleme yönünde olacaktır.

KVKK´da uyulması gereken bazı zorunlu ilkeler bulunmaktadır. Bunlara bakacak olursak, hukuka, dürüstlüğe uygun kurallarda faaliyetleri gösterme, doğru ve gerektiğinde güncel olmak, işledikleri amaçla bağlantılı olarak sınırlı ve ölçülü olma gerekmektedir. Ayrıca KVKK´da veri işlemede belirli, açık ve meşru amaçlar işlenme, ilgili mevzuatta öngörüşen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilmesi olanak olarak sıralanabilmektedir.

Ekol Belgelendirme firmasından kişisel verilerin korunması kanunu danışmanlığı hizmetini bulunduğunuz ilde hemen alabilirsiniz. Detaylı bilgiler için hemen kurumsal web sitemizde yer alan numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Bloglar

  • Irec Sertifikası Nasıl Alınır?
    Ekol Belgelendirme firmasından kısa süre içerisinde yenilenebilir enerji sertifikalarına sahip olabilirsiniz, Irec Sertifikası Nasıl Alınır? sorusunun yanıtı için hemen bu içeriği inceleyin.
  • ISO 56000 Belgesi
    Ekol Belgelendirme ile ISO 56000 belgelendirme süreçlerini en hızlı sonuçlandırın. Yeni ürün gelişimi ve sürdürebilirliğinin sağlanması amacıyla ISO 56000 belgesi konusunda destek vermekteyiz.
  • ISO 56000 Eğitimi
    ISO 56000 Eğitimi ile alakalı profesyonel kadrosu ile Tüm Türkiye´de hizmet veren Ekol Belgelendirme firmamıza hoşgeldiniz. Bir çok bilgiye sitemizden erişebilir ve anında bilgi alabilirsiniz.
Bizi Takip Edin :
EKOL ULUSLARARASI BELGELENDİRME EĞİTİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
  • AMaslak Meydan Sokak. Beybi Giz Plaza No:1 Kat:15 D:55 Sarıyer İstanbul
  • T0212 909 12 07
  • W0552 746 10 51
  • Minfo@ekolbelgelendirme.com
Kapat
Anlık gelişmelerden ve kampanyalarımızdan anında haberdar olmak için bültenimize abone olun!
Whatsapp