KVKK Danışmanlık Hizmeti

KVKK Danışmanlık Hizmeti ile alakalı aradığınız kurumsal firma burada, Ekol Belgelendirme sizlere KVKK danışmanlığı ve uyumu ile ilgili tüm detayları aktararak, firmanızı ilgili kanun ve yürürlüklere uygun hale getirmektedir.

Kişisel verilerin korunması kanununa baktığımız öncelikle veri sorumlusunun VERBİS kaydı yapılmaktadır. Firmanızda bulunan her departman ile yapılacak olan görüşmenin ardından kişisel verileri işleme analizinin, firma kişisel veri işleme envanteri oluşturulacak ve bu envanterde kişisel veri işleme şartları, amaçları incelenmek amacı ile hukuka uygunluğunun denetimi yapılacaktır. Firmanızın KVKK envanterine göre aydınlatma metinleri, açık rıza metinleri ve gizlilik sözleşmelerine yer verilmesi gerekmektedir.

Kişisel verilerin kullanımı kanununda elektronik veyahut fiziki bilgi yönetim sistemlerinde yaşanabilecek veri sızıntılarına karşı önlemler alınmalı ve bu konu ile ilgili yerinde idari, teknik riskler tespit edilmelidir. Firmamız bu aşamada KVKK ile ilgili tüm denetimlerinizi başarılı bir şekilde yapacaktır. Hazırlanacak olan bu risk raporlarındaki politikaya göre riskler Ekol Belgelendirme danışmanları tarafından değerlendirilecek ve risk analizleri yapılacaktır. Teknik ve idari risklerin yok edimesi, azaltılması ve ortadan kaldırılması için gerekli olan tüm tedbirler firmanın mevcut yapısına entegre edilecektir. Ekol Belgelendirme Olacak Danışmanlık sürecimizin işleyişi bu şekildedir. Sizlerde KVKK ile ilgili merak ettiğiniz her türlü soru, sorun için bize ulaşım sağlayabilrisiniz.

KVKK Detayları

Veriler firmalar ve kurumlar için olmazsa olmazdır. Vazgeçilmez bir akış olan verilerde, iş sürekliliğinin sağlanması için gerekli olan içerikleri, verileri daimi olarak koruma ve saklama zorunluluğu vardır. Kişisel veri demek kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiler ile ilgili olan her türlü bilgiyi içerebileceği demektir. Firmalar, kurumlar ve işletmeler için günlük olarak bu veriler işlenmektedir.

2016 yılının Nisan ayında yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununda kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği yer almak üzere, tüm şahısların hak ve özgürlüklerinin korunması, kişisel verileri işleyenlerin tüzel ve gercek olanlarının yükümlülükleri, uyması gereken kurallar vb.. detaylara yer verilmektedir.

İşletmelerin kişisel verileri elde etmeleri, kaydetmeleri, depolamaları, muhafaza altına almaları, değiştirmeleri, düzenlemeleri, aktarım işlemlerinin yapılmaları, devralmaları, sınıflandırılmaları gibi tüm işlemler veri işleme olarak kabul edilecek ve ilgili kanunda belirtilen kurallara uygun olarak yapılacaktır.

Unutmamalısınız ki; web ortamları üzerinden işlemler ve işler gerçekleştiren tüm kurumlar 5651 sayılı kanuna, kişisel bir bilgi tutan her çeşit kurum ise KVKK´ya tabidir.

Sizlerde kurumunuz için gerekli olan KVKK danışmanlığı hizmetini, profesyonellerden alarak, etkili bir yöntem sayesinde, hızlı, pratik ve rahat bir şekilde isteklerinize ulaşabilirsiniz. Ekol Belgelendirme olarak daima yanınızdayız. Sizlere bir telefon kadar yakınız.

İlginizi Çekebilecek Diğer Bloglar

  • Kozmetik Güvenlik Değerlendirmesi
    Kozmetik Ürünlerde Güvenlik Değerlendirmesi ve ilgili dosyanın hazırlanması için aradığınız danışmanlık firması Ekol Belgelendirme sizlere bir telefon kadar yakın, nerede olursanız olun en uygun fiyatlı hizmetler için hemen bizi arayı
  • Malzeme Güvenlik Bilgi Formunda Neler Yer Almalıdır
    Malzeme Güvenlik Bilgi Formunda Neler Yer Almalıdır? Sorusunun yanıtını öğrenebileceğiniz. MSDS formlarında yer alması gereken detaylara yer verdiğimiz bu içeriğimizi inceleyebilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Medikal Cihazlarda FDA Başvurusu ve Onayı
    Medikal Cihazlarda FDA Başvurusu ve Onayı için izlenecek yol haritası, başvurunun yapılması için danışmanlık ve sertifikasyon için gerekli olan bilgiler adına Ekol Belgelendirme firmamızdan hizmet alabilirsiniz.
Bizi Takip Edin :
EKOL ULUSLARARASI BELGELENDİRME EĞİTİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
  • AMaslak Meydan Sokak. Beybi Giz Plaza No:1 Kat:15 D:55 Sarıyer İstanbul
  • T0212 909 12 07
  • W0552 746 10 51
  • Minfo@ekolbelgelendirme.com
Kapat
Anlık gelişmelerden ve kampanyalarımızdan anında haberdar olmak için bültenimize abone olun!
Whatsapp