Sepetim Sepetim

Yetkili Onaylı CE Sertifikası

Ekol Belgelendirme Tüm Türkiye´de sizlerin hizmetinde! Yetkili Onaylı CE Sertifikası için doğru adresiniz burası! Denetimlerden başarılı şekilde sonuca ulaşabilmek için hemen bizi arayabilirsiniz. Avrupa’ya uygunluk anlamına gelen CE standartları ile üreticiler ürünlerinin asgari olarak sağlık, güvenlik ve çevre koruma gerekliliklerine göre değerlendirildiğini ve denetlendiğini göstermiş olur. Bu standart tüm faydaların ötesinde tüm üreticiler için hesap verilebilir aynı kurallara uyumu zorunlu kılar. Bu da adil rekabet koşulları sağlar. Üreticiler yetkili ve onaylı ce belgesi için firmamızdan destekler talep edebilir, tüm süreçte gerekli bilgi ve işletmenize uygun çözümlerimiz ile ürünlerinizin geçerli sertifika ile piyasaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Ekol Belgelendirme´den konu ile alakalı hemen bilgi alabilirsiniz, iletişim sayfamızdaki numaramızı arayın!

CE Belgesi Nasıl Alınır?


Belgelendirme sürecinde belirli aşamaların düzenli bir şekilde takip edilmesi gereklidir. Belgelendirme aşamasında üretici test, muayene ve sertifikasyon çalışmalarının tamamlayarak ürünün uygunluğunun değerlendirme prosedürlerine uyum sağlaması gereklidir. Üretici olarak ürünlerin kapsamları içindeki yönetmelikleri baz alarak doğrulamalar yapmalısınız. Değerlendirme işlemi sunmak için yetkilendirilmiş onaylanmış firmamıza başvurarak destek taleplerinde bulunabilirsiniz. Şu aşamaları takip ederek süreci daha doğru bir şekilde tamamlamış olabilirsiniz:

•    İlk aşama ürünün CE işareti gereksinimi olup olmadığına karar verilmesidir. Ürününüz bulunduğu kategori içinde belirlenen kuralların en az birini taşıyor ise mutlaka bu işareti taşımak zorundadır.
•    Kurallara ait gerekliliklerin belirlenmesi ikinci aşamadır. Her bir kuralın ürün risk faktörüne ve kullanım alanına göre değerlendirmesi farklı bir şekilde yapılır. Bu nedenle ürününüze ait standardı bulmak önemlidir
•    Uygunluk değerlendirmesi için bir yol haritası belirlenmelidir. Ürünün gereksinimleri, uygunluk değerlendirmesi için kurum seçimi, ürün değerlendirmesi, üçüncü taraf denetimi için gerekli sistemlerin kurulması ve testleri yapılması gibi uygulamalar bu aşamada tamamlanmalıdır.
•    Uygunluk değerlendirmeleri yapılır. Uygun kurallara göre tüm gereklilikler ürünün uygun olup olmadığını belirleyecektir.
•    Ürünlerinizin tabi olduğu kurallara göre teknik dosyalar hazırlanır.
•    Başvuru tamamlanır

Yetkili Onaylı CE Sertifikası


CE Belgesi Fiyatları


Ürünlerinizin test edilmesi, değerlendirilmesi ve belgelendirilmesine kadar tüm süreçte yetkili ve onaylı ce belgesi veren firmamız profesyonel bir çözüm ortağı olarak destekler sunacaktır. CE belgesi                       fiyatları şu faktörlere göre değişebilir:

Testlerin sayısına
Sertifika çevren kurumun ücretlerine
Ürün kategorilerin

Ülkemizde 23 ürü grubunun üreticileri için AB ihracatında zorunlu olan CE uygunluk beyanı iç piyasa için de zorunlu olmuştur. Firmamızdan maliyet ve danışmanlık için detaylı bilgi alabilirsiniz.

AB ülkelerinde ve ülkemizde ürünlerinizin serbest dolaşımını ve pazarlanmasını sağlayan bu belge ile üreticiler şu özellikleri garanti eder:

*AB teknik mevzuatına uygunluk
*Bir çeşit ürün pasaportu işlevi tanımlaması
*Kalitenin başladığı seviyenin işaretidir. Özellikle bu seviye altındaki ürünler emniyetsiz olarak nitelenir. Bu nedenle piyasaya da yer alamaz.

Bu işaretin ürüne iliştirilmesi üreticinin sorumluluğundadır. Belge için başvuru sürecini ürün üreticileri yapmalıdır. CE işaretinin ürüne nasıl iliştirileceği de belirli kurallara bağlıdır. Ürünler piyasaya sunulmadan önce üretici ya da üreticinin yetkili temsilcisi bu sorumluluğu yerine getirmelidir. İthalat öncesinde ürünlerin AB normalarına uygun olduğu bu standart kapsamında kanıtlanmalıdır. Bazı ürünlerde kurallar temel gerekliliklere göre risk tespiti daha kolaydır. Bu nedenle üretici kendi test imkanlarını kullanarak doğrulama yapabilir. Yapılan doğruluk beyanı ürün üzerine iliştirilmelidir. Makinalar, tıbbi cihazlar gibi ürünlerde ise yetkili test ve belgelendirme kuruluşları tarafından doğrulama yapılmalıdır. Yapılan doğrulama neticesinde CE işareti ürüne iliştirilmelidir.

En uygun teklfileri işin ehli danışmanlarımızdan alabilmek için Ekol Belgelendirme´ye ulaşabilirsiniz. 

İlginizi Çekebilecek Diğer Bloglar

  • ISO 10004 Denetim ve Belgelendirme
    ISO 10004 Müşteri Memnuniyeti İzleme ve Ölçme Kuralları ile alakalı Ekol Belgelendirme´de ISO 10004 Denetim ve Belgelendirme hususları için en iyi destek, uzman eğitmenler ve danışmanlar hizmet veriyor.
  • ETI (Ethical Trading Initiative) Kuralları
    ETI (Ethical Trading Initiative) Kuralları ile alakalı sizler için hazırlanan bu içeriğimize hemen sitemizden gözatabilir ve konu ile alakalı daha detaylı bilgi edinmek istediğinizde bizi arayabilirsiniz.
  • Vegan Sertifikası Nedir?
    İçeriğinde hayvansal bir ürünün olmadığı, içeriğinde hayvansal yan ürünlerin bulunmadığı, ürünün herhangi bir aşamasında hayvanlarla alakalı testlerin yapılmadığı ürünler için vegan belgesi düzenlemek için akredite edilmiş
Bizi Takip Edin :
EKOL ULUSLARARASI BELGELENDİRME EĞİTİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
  • AMaslak Meydan Sokak. Beybi Giz Plaza No:1 Kat:15 D:55 Sarıyer İstanbul
  • T0212 909 12 07
  • W0552 746 10 51
  • Minfo@ekolbelgelendirme.com
Kapat
Anlık gelişmelerden ve kampanyalarımızdan anında haberdar olmak için bültenimize abone olun!
Whatsapp